Ağcaşar köyünde akrabalar arasında silahlı kavga: 3 ölü

Olay, saat 18.00 sıralarında Merkez ilçesine bağlı Ağcaşar köyünde bir kıraathanede meydana geldi. R. G., husumetli olduğu akrabası A. G. ile R. G.’nin yanına gitti. R.G, kıraathanede tartıştığı A.G. ile R. G’yi tabancayla vurup, kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde A.G ile R. G'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayı öğrenen A.G ve R.G’nin yakınları B.G. ile İ.G., cinayet şüphelisi R. G’nin evine gitti. 2 şüpheli, evde karşılaştığı R.G’yi av tüfeğiyle öldürüp, kaçtı. Jandarma ekipleri yaptığı çalışmada şüphelilerden İ.G.’yi gözaltına aldı. İ.G. jandarma karakoluna götürülürken, firari B.G.’nin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Öte yandan olay yerinde incelemede bulunan Vali Cahit Çelik, "Yılın son gününde üzüntü verici bir olayla karşılaştı. Aynı aile içerisinde çıkan silahlı kavgada 3 vatandaşımız hayatını kaybetti. Ölenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Olayla ilgili adli tahkikat devam ediyor. Olaya karışanlardan biri yakalandı, diğerini yakalama çalışmaları devam ediyor" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku