4'üncü Offroad Şenlikleri Başlıyor

Niğde Offroad Kulübü (NİĞDOFF) başkan ve üyeleri Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök’ü ziyaretederek bu yıl yıl 4’ncüsü düzenlenecek olan Offroad şenlikleri hakkında bilgilendirme yaptılar.

NİĞDOFF Başkanı Mikail Evkaya protokol ziyaretleri ve etkinlikler için yaptığı açıklamada; ‘‘NİGDOFF şenliklerinin 4’ncüsünü 8-9 Temmuz tarihleri arasında yapacağız. Şenliklere Türkiye’nin her bölgesinden katılımın olacağını belirten başkan Evkaya,  Offroad şenlikleri hazırlıkları Niğde Valisi Mustafa Koç, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ile Niğde İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök’ü ziyaretlerimizi tamamladık. Şenlikler için çok sayıda ilden sayısız katılım bekliyoruz. Kamp ateşi konseri ve Offroad şenliğimize tüm halkımızı ve Offroad severleri bekliyoruz. Buradan Niğde Belediye Başkanımız Emrah Özdemir’e kulübümüze verdiği destekler nedeni ile kulübümüz adına çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Şenlikler 8 -9 Temmuz tarihleri arasında, Niğde evlerinde bulunan NİGDOFF Arena pist alanında saat 10.00 ile 17.00 arasında 2 kilometre uzunluğundaki çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için kıyasıya bir mücadeleye girecek. Kamp Ateşi konseri sonrası 4.’sü düzenlenecek OFFROAD yarışmaları, dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile son bulacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku