Eğitim:
ULUKIŞLA'YI HİÇ UNUTMADILAR!

Haber: Fatma TAN

40 yıl önce Niğde'nin Ulukışla ilçesinde görev yapan Doktor Savaş Erfufan ve eşi Eczacı Işık Subaşı Erfufan'ın Ulukışla ile olan gönül bağları devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Ulukışla ilçesindeki dostlarını ziyaret eden Veteran Masa Tenisçileri Derneği kurucusu Dr. Savaş Erfufan ziyaretinin ardından Ulukışla Kurtuluş Ortaokulu'na masa tenisi masası hediye etti.

Hediye edilen masa tenisi Eğitimci Yusuf Kenan Türker aracılığıyla Ulukışla Kurtuluş Ortaokulu müdürü Gökçe Vural'a teslim edildi.

Dr. Savaş Erfufan ve eşi Ecz. Işık Subaşı Erfufan'ın Ulukışlalıların çocukları da spor yapsın diye gönderdiği masa tenisinin Kurtuluş Ortaokulu öğrencilerine 23 Nisan Bayram hediyesi olduğu belirtildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
İlgili Haberler