Asayiş:
Yılbaşında 836 Güvenlik Gücü Görev Başında Olacak!


Yılbaşı öncesi ve sonrası 4 gün sürecek olan kısıtlama süresince Covid-19 tedbirleri, genel güvenlik ve asayiş uygulamaları, terör örgütlerinin faaliyetlerine yönelik tedbirler ile trafik tedbirlerine ilişkin alınması gereken önlemler kapsamında Niğde genelinde Emniyet ve Jandarma personeli olmak üzere toplam 135 ekipte 836 personel vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak adına görev alacak. 
Covid 19 Tedbirleri dahilinde 31.12.2020 Perşembe günü saat 21.00’dan 04.01.2021 Pazartesi Sabah 05.00’e kadar sokağa çıkma yasağının uygulanacağı Niğde’de, Covid tedbirlerine ve yasaklara uymayanlar hakkında mutlaka yasal işlem yapılacağını belirten Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Salgın önlemlerinden alınan sonuçların başarıyla sürdürülmesi ve sürecin kontrolünün devamı için özellikle yılbaşı gecesi vatandaşlardan daha dikkatli ve tedbirli olmalarını istiyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızdan ricamız ev ziyaretleri yapmayalım bir araya gelmekten kaçınalım. İnsan sağlığının her şeyden önemlidir. Yapılan araştırmalarda görünen o ki; COVİD-19 en çok ev ziyaretleriyle bulaşıyor. Bu nedenle kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı için lütfen kalabalık olarak bir araya gelinecek her türlü ziyaretten kaçınalım. Niğdeli hemşehrilerimize bu süreçte göstermiş oldukları duyarlılık ve fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Sağlıklı bir 2021 yılı için biraz daha sabredelim.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'nin Köylerinde Kenevir Ele Geçirildi!
Niğde merkez ve ilçelerde Jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonlarla kenevir ele geçirildi.

Haberi Oku