Gündem:
Vali Şimşek'ten 5 Şubat Kutlaması

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Mustafa Kemal Atatürk'ün Niğde'ye gelişinin 87. yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Vali Şimşek mesajında şöyle dedi:

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İlimize teşriflerinin 87. yılını kutlamanın heyecan ve gururunu yaşamaktayız.

Tarihinde hiç işgal görmemiş olan ilimiz, milli mücadele döneminde Ulukışla-Pozantı güzergâhında Fransızlara geçit vermemiş, askerlerimize erzak ve lojistik destek sağlayan, Niğde tümeni ve gönüllüler zorlu bir mücadele vererek düşmanın ilimize ayak basmasına engel olmuştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Milli Zaferin kazanılmasında en büyük dayanaklarımızdan biriydi her zaman sevmişimdir” diyerek övgüyle bahsettiği Niğdelilerle buluştuğu 5 Şubat 1934, Niğde için büyük şeref ve onur günü olmuştur.

Bugün bizlere düşen en önemli görev, atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı geçmişte olduğu gibi bugünde muhafaza ve müdafaa ederek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda, gösterdiği hedeflerde ilerleyerek, muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gürer, “Kamuya ait elde avuçta ne varsa satılıyor”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, özelleştirme adı altında satılan arsa ve arazilerin, sermaye...

Haberi Oku