Gündem:
ÜNLÜ SANATÇI NİĞDE'Yİ ZİYARET ETTİ!

Haber: Fatma TAN

Hayatının büyük bölümü, Avrupa’nın değişik ülkelerinde geçiren tablolar Avrupa’nın ve dünyanın en önemli müzelerinde sergilenen, eserleri Norveç’te, hocası Odd Nedrum’dan sonra yüksek miktarlarla alıcı bulan ve Norveç’in en çok kazanan sanatçısı konumunda olan Dünyaca ünlü Tarsuslu sanatçı Eser Afacan Niğde'ye geldi. Ünlü sanatçı geçtiğimiz günlerde Niğde Sanat Galerisi'nde açılışı yapılan ARTQUAKE-6 (Sanat Sarsıntısı-6) resim sergisini ziyaret etti.

Küratör ve Niğde Uluslararası Sanatçılar Topluluğu Başkanı Safa Büte, "Değerli dostum usta sanatçı Eser Afacan'ın sergimizi ziyaret etmesinden büyük mutluluk duydum. Kendisi ile Eylül-Ekim aylarında Niğde Sanat Galerisi'nde bir sergi açmayı planladık. Dostum büyük usta Eser Afacan'ın Niğde'yi ve bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gürer, “Kamuya ait elde avuçta ne varsa satılıyor”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, özelleştirme adı altında satılan arsa ve arazilerin, sermaye...

Haberi Oku