Gündem:
Karın ağrısıyla gitti karnından 13 tane ur çıkartıldı

şiddetli karın ağrısı ve şişme nedeniyle gittiği özel hastanede Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mehmet Boza muayene oldu. Yapılan tetkiklerinde karnında ur olduğu tespit edilen kadın ameliyata alındı. Başarılı geçen ameliyatın sonunda kadının rahminden 1 tanesi portakal büyüklüğünde toplam 13 adet ur çıkartıldı.

Op. Dr. Boz, kadının sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek "Hastamız şiddetli karın ağrısı ve karnında şişlik şikâyetiyle bize başvurdu. Muayene sırasında rahminde halk arasında ’ur’ denilen kitle tespit edildi. Hastamızı hemen ameliyata alarak rahmindeki uru çıkardık" dedi.

Karnındaki şişliğin sebebinin ur olduğunu ifade eden Op. Dr. Boz şöyle konuştu: "Ameliyat çok başarılı geçti. Ameliyatın ardından hastamızı 4 gün hastanemizde misafir ettikten sonra taburcu ederek evine gönderdik. Hastamız bize geç gelen bir hastaydı. Karın içinde yaklaşık 1 litre kadar kanaması vardı. Geç gelmesine rağmen rahmine zarar vermeden, en büyüğü portakal kadar olan 13 adet myom (ur) çıkardık. Hastamızın durumu şu an gayet iyi. Kadınların senede en az 2 kez jinekolojik muayenelerini yaptırmaları gerekmektedir.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gürer, “Kamuya ait elde avuçta ne varsa satılıyor”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, özelleştirme adı altında satılan arsa ve arazilerin, sermaye...

Haberi Oku