Gündem:
Çiftehan'a Yatırım Var Narlıgöl İlgisiz!

Yorum Haber: Fatma TAN

Türkiye Turizm Stratejisi Master Planında Ulukışla ilçesi Çiftehan köyü turizm merkezi olduğu için yatırımları almaya devam ediyor.

Ülkemizin kaplıca turizminde adından sıkça söz ettiren bir yere sahip olan Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan termal köyünün sorunları Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. Çiftehan köyünde 20 yıldır yapılmayan yatırımların iki yılda yapıldığı vurgusu yapıldı.

Toplantı sonrası Vali Yılmaz Şimşek, İl özel idaresi tarafından köyde yapılan yatırımları inceledi.

NARLIGÖL HALA BEKLEMEDE

Öte yandan son günlerde Aksaray mı sahip çıkacak Niğde mi? diye gündeme gelen ve Niğde sınırları içerisinde olan Narlıgöl'e Aksaray'ın sahip çıkmasıyla zorlama bir proje hazırlanan Narlıgöl hala kaderine terk edilmiş halde bekliyor.

1 Mart 2021 tarihinde Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Nar köyü yakınlarında bulunan Narlıgöl krater gölünün çevre düzenlemesi ve buraya yapılacak olan günü birlik tesis için projenin Nevşehir Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna sunulduğunu söylemişti. Sık sık Ulukışla'da bulunan Çiftehan Termal köyüne ziyarete giden Vali Yılmaz Şimşek'in Narlı gölü ne zaman ziyaret edeceğide merak konusu.

Ulukışla Havadis olarak Niğde'deki turizm potansiyeli olan yerlerimizin turizme kazandırılması adına tüm gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gürer, “Kamuya ait elde avuçta ne varsa satılıyor”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, özelleştirme adı altında satılan arsa ve arazilerin, sermaye...

Haberi Oku