Gündem:
90'lık Babannenin Uçma Merakı Gülümsetti!

Torununun tepeden uçtuğunu gören babaanne Dudu Kılıç’ta uçmak isteyince torunu babaannesinin bu isteğini gerçekleştirmek istedi.

90 yaşındaki Dudu Kılıç, “Torunum uçarda ben uçamam mı” dediyse de uçuş kıyafetini giyince korktuğu için uçamadı.

Torun Tarık Kılıç, “Babaannem benim tepeden uçtuğumu görünce heyecanlanıp uçmak istedi. Bende kendisini kırmak istemedim. Kıyafetleri giydirdim. Kendisiyle hatıra olsun diye fotoğraf çekip sosyal medyadan yayınladım. Çok merak uyandırdı. Bir noktada babaannemin de isteğini yerine getirmiş oldum.” dedi.

GÖBEKLİ TEPE’YE UÇUŞ PİSTİ YAPILSIN!

5 yıldır Niğde’de yamaç paraşütü yaptığını vurgulayan Tarık Kılıç, “P3 Pilot belgemi Türk Hava Kurumu’ndan aldıktan sonra yamaç paraşütünü profesyonel anlamda yapmaya başladım. Adrenalini seviyorum. Göklerde uçmak bana heyecan veriyor. Uçarken her türlü güvenlik önlemlerini alıyoruz. Niğde’de Yamaç paraşütü yapmaya müsait birçok alan var Göbekli Tepe, Gösterli Geçiran Tepesi, Yayla Yolu köyündeki Dededağ, İtulumaz Dağ gibi mekanları değerlendiriyoruz. Yamaç paraşütünü Niğde’de daha etkin bir spor haline getirebilmek için bu sporla ilgilenen arkadaşlarla şu an Keten Çimen Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü’nü kurma çalışmalarımız devam ediyor. Bu kulüple yamaç paraşütü yapmak isteyenlere kurslar vermeyi de planlıyoruz. Şu an Niğde’de Yamaç paraşütünde en etkili yer Niğde merkezde Sazlıca Kasabası sınırlarında bulunan Göbekli tepe. Bu tepenin yolları ihtiyacımıza yanıt veriyor fakat orada uçuş için pist yapılmasını istiyoruz. Dünyanın birçok yerinde yamaç paraşütü ciddi turist çeken bir spor dalıdır. Bizim Niğdemiz neden bu konuda kendinden bahsettirmesin” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gürer, “Kamuya ait elde avuçta ne varsa satılıyor”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, özelleştirme adı altında satılan arsa ve arazilerin, sermaye...

Haberi Oku