Yeşilgölcük beldesine sanayi sitesi kuruluyor

Yeşilgölcük Kasabası halkı, kasabaya yeni ve modern bir sanayi sitesi isteğini Niğde Demirciler ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Turgut Taygur ve yönetimine iletti. Başkan Turgut Taygur ve yönetimi halkın bu isteğine kayışız kalamadı ve kasabada sanayi sitesi yapılması için Yeşilgölcük Belediye Başkanı Ramazan Tuncay ile görüştü.

Görüşme sonucunda kasabaya yeni ve modern bir sanayi sitesi kurulması için çalışmalar başlattıklarını söyleyen Demirciler ve Oto Tamircileri Odası Başkanı Turgut Taygur, konu ile ilgili yaptığı açıklama şu ifadelere yer verdi: ‘‘Yeşilgölcük Beldemize yeni ve modern sanayi sitesi yapılması için Niğde Demirciler ve Oto Sanatkârları Esnaf Odası Başkanlığı olarak ilgili bakanlık yetkilileri görüşme yaptık. Daha sonra yaptığımız görüşmeden sonra Yeşilgölcük Belediye Başkanımız Ramazan Tuncay ile de görüşme yaparak istişarelerde bulunduk. Yeşilgölcük Belediyesi’nin yer temininin ardından Kooperatif ya da Belediye tarafından yeni sanayi sitesinin yapımına başlanacak. O bölgede sanayimizin gelişmesi, esnaflarımızın daha temiz ve modern ortamda, daha verimli faaliyet göstererek Niğde ekonomimize ve istihdama katkılarının arttırılması sağlanarak esnaf ve sanatkârlarımızın en çok sıkıntı yaşadığı iş yeri sorunun çözülmesi için çalışmalar başlatılmıştır” diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku