Yeşil ve Göktepe mazbatalarını aldılar

Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Başkan Alim Yeşil, adliye önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ben üyelerime teşekkür ediyorum tekrardan bu göreve beni layık gördükleri için. Mazbatamızı aldık. Rabbim bize güzel hizmetler ettirmeyi nasip etsin” dedi.

Biz Hizmet İçin Varız

2 Ocak’ta yapılan Bakkallar ve Bayiler Odası Genel Kurulu'nda ise yeniden seçilen Şinasi Göktepe, ise “ Pazar günü genel kurulumuzu yaptık ve üyelerimizden Allah razı olsun. Hepsi başkanlarına sahip çıktı. Genel kurulumuza katılan misafirlerimize ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Biz hizmet için varız ve hizmetlerimizin daha fazlasını yapacağız. Eksikliklerimizin farkındayız. Bu eksiklikleri giderebilmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku