Yeni normalleşme süreciyle Niğde'de yüz yüze eğitim başlandı

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulunda düzenlenen İstiklal Marşı töreninde öğrencilerle buluşan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, "Sevgili öğrenciler, bugün uzun bir aradan sonra sizlerle buluşmanın sevincini yaşıyoruz. İlimizin vaka sayılarına göre turuncu kategoride yer alması sebebiyle bugün sadece anaokullarımız, ilkokullarımız, 8. ve 12. sınıflarımızla yüz yüze eğitime seyreltilmiş olarak başladık. İnanıyorum ki en kısa zamanda tüm Niğde halkının bizlere vereceği destekle tüm kademelerde yüz yüze eğitime geçeceğiz. Sevgili çocuklar, sizler de bizim gibi okullarınızı ve arkadaşlarınızı çok özlediniz. Bu beraberliği devam ettirebilmek için maske, mesafe ve temizlik kurallarına en yüksek düzeyde uyacağınıza olan inancım tamdır. Hayatımızın tamamıyla normale dönmesini sağlamak için lütfen öğretmenlerinizin ve büyüklerinizin tavsiyelerine harfiyen uyun” dedi.
İl milli Eğitim Müdürü Yaşar; “ Salgınla mücadelede yerinde karar dönemine geçmiş bulunuyoruz. Bugün bir kısmını açtığımız okullarımızın tamamında yüz yüze eğitime geçmek artık Niğde halkının elinde. Göz aydınlığımız çocuklarımızın okullarına kavuşması, eğitimlerine normal bir şekilde devam edebilmesi için her zamankinden daha fazla özen gösterelim. İnanıyorum ki en kısa zamanda ilimizdeki vaka sayıları en aza inecek ve tüm kademelerde okullarımızı öğrencilerle buluşturacağız. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak bizlere sağladığınız destek için şimdiden teşekkür ederim dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku