Valilikten İzmir depremi sonrası tek yürek çağrısı

Valilik sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, İzmir'de deprem sonrası yapılan yardım faaliyetlerinin AFAD koordinasyonunda yapıldığı belirtildi.

İhtiyaç sahibi afetzedelere dağıtılmak üzere şu an sadece standart gıda koli ve yeni battaniye ihtiyacı bulunduğunu aktarılan paylaşımda, şunları kaydedildi: "Halihazırda başkaca bir yardım malzemesine veya ihtiyaç fazlası kullanılmış eşya ihtiyacı bulunmamaktadır. İhtiyaç oluşması halinde ayrıca bildirilecektir. Söz konusu gıda kolisi ve yeni battaniye yardımını ulaştırmak isteyen kişi ve kuruluşlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurabilirler. Beslenme konusunda ise ana sorumlu kuruluş Türk Kızılay'ı olup, bu konudaki faaliyet halen devam etmektedir. Beslenmeyle ilgili destek olmak isteyenlerin bu kurumla irtibata geçmeleri ve koordinasyon içinde olmaları gerekmektedir."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku