Validen Şehir merkezinde esnaf ziyareti 

Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Koç, Kente yapılacak yeni yatırımlar ve sorunların kısa sürede çözüme kavuşturulması hususunda esnaf ve vatandaşların görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Vali Koç ziyaretinin sonunda yaptığı açıklamada, vatandaşlarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın hatırlarını soruyoruz; bize iletmek istedikleri bir sorun ya da talepleri varsa dinliyor, yardımcı olabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.

Vali Koç’u aralarında görmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar, ziyareti için Vali Koç’a teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku