Vali ve eşinden TIMSS sınavına girecek öğrencilere ziyaret

Vali Mustafa Koç ve eşi Neslihan Koç "Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması'na sınavına girecek olan öğrencilerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’dan ve öğretmenlerden detaylı bilgiler aldılar.

Vali Mustafa Koç; “ TIMSS 2023, ülkemizin de katıldığı dört yıl aralıklarla düzenlenen uluslararası geniş ölçekli izleme -tarama araştırmalarından biridir. TIMSS uygulamasının amacı, dünya çapında ülkelerin matematik ve fen eğitim öğretiminin gelişmesine yardımcı olmak, öğrenci başarılarındaki eğilimleri izlemek ve ulusal eğitim sistemindeki farklılıkları belirlemenin yanı sıra uygulama sonunda ise öğrenci -öğretmen-veli - okul yöneticisi anketleriyle de başarıları etkileyen faktörleri belirlemektir. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku