Vali Koç: Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın refahı için çalışıyoruz

İl Özel İdaresi Birim Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Genel Sekreter Ali Nebol,  İl Özel İdaresinin ulaşım, altyapı, imar, yürütülen projeler, personel durumu, mali durumu, araç parkı, taşınmaz malları, Birim Müdürlüklerinin faaliyetleri ve sürdürmüş olduğu çalışmalar ve yine 2023 yılında yapılması planlanan projeler hakkında geniş kapsamlı ve detaylı bir brifing sundu.

Kamu kurumlarından, yapılan çalışmalar ve 2023 yılında hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında ayrı ayrı brifing almaya devam eden Niğde Valisi Mustafa Koç, Vatandaşlarımız için hayata geçirilen her bir kamu yatırımının hassasiyetle takip edildiğini söyledi. 

Yapılan her türlü çalışmada milletimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak projelerde kaynakların etkin ve verimli kullanılması ilkesini temel alındığının altını çizen Vali Koç, “Kırsalda, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için tüm kurumlarımızla birlikte çalışıyoruz. Devlet olarak, vatandaşımıza nitelikli hizmeti en kısa sürede ulaştırma gayretindeyiz” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku