Vali Koç, iftarda şehit ailesine misafir oldu

Ra­ma­zan ayın­da da şehit aile­le­riy­le bu­luş­ma­la­rı­na ara ver­me­den devam eden Niğde Va­li­si Mus­ta­fa Koç ve eşi Nes­li­han Gül Koç, 2008 yı­lın­da Hak­ka­ri’nin Yük­se­ko­va İlçesi Dağ­lı­ca Tabur Ko­mu­tan­lı­ğı’nda va­ta­ni gö­re­vi­ni ya­par­ken, ma­ki­ne­li tü­fe­ğin ateş ol­ma­sı so­nu­cu ağır ya­ra­la­nan ve kal­dı­rıl­dı­ğı has­ta­ne­de şehit olan Pi­ya­de On­ba­şı Yusuf Yavuz’un aile­si­ni zi­ya­ret ede­rek, şehit aile­siy­le bir­lik­te iftar yap­tı­lar.

Zi­ya­ret­te şehit aile­siy­le soh­bet eden Niğde Va­li­si Mus­ta­fa Koç, şe­hi­di­mi­zin ruhu şad, me­kâ­nı cen­net olsun dedi. Şehit aile­le­ri­nin her şart­ta yan­la­rın­da ol­duk­la­rı­nı dile ge­ti­ren Vali Koç, “Şunu hiç­bir zaman unut­ma­yın ki, bu kadim dev­let, bu kadim mil­let her şart­ta ve daima ya­nı­nız­da. Va­ta­nı­mı­zın be­ka­sı, mil­le­ti­mi­zin is­tik­lal ve is­tik­ba­li için to­pa­ğa düşen şe­hit­le­ri­mi­zin aile­le­ri ba­şı­mı­zın ta­cı­dır. Biz­ler, sizin için varız. Siz­ler bize kıy­met­li şe­hi­di­mi­zin ema­ne­ti­si­niz. Ba­şı­mı­zın üs­tün­de ye­ri­niz var, ne yap­sak hak­kı­nı­zı öde­ye­me­yiz. Dev­le­ti­miz tüm im­kan­la­rıy­la hiz­me­ti­niz­de­dir” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Sa­mi­mi bir or­tam­da ger­çek­leş­ti­ri­len iftar zi­ya­re­ti sı­ra­sın­da Niğde Va­li­si Mus­ta­fa Koç ve eşi Nes­li­han Gül Koç, şahit aile­si­ne Türk Bay­ra­ğı tak­dim ede­rek, ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı çek­tir­di.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku