Uzkurt'tan İl Özel İdare personeline büyük övgü

Millet İttifakı’na da eleştirilerde bulunan AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, altılı masanın kendi çıkar ve menfaatleri üzerine kurulmuş bir masadan ibaret olduğunu belirtti.

UZKURT: “YÜZDE 45 ZAM HAYIRLI OLSUN”

Niğde İl Özel İdare personellerine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eden AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, kamu işçilerinin maaşlarına yapılan yüzde 45’lik zam oranının hayırlı olmasını diledi.

Uzkurt, “Özel idare işçileri olarak sizler kentimize, mahallelerimize, köylerimize hizmet götürüyorsunuz. Sizlerin emeği büyük. Sizler şehrimizin en ücra köşesine dahi hizmet görüyorsunuz. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımız zam oranını yüzde 45 olarak açıkladı. İşte bu AK Parti hükümetinin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın azimli, kararlı, özverili çalışmasını bir ürünüdür.” ifadelerini kullandı.

“BUNLAR KENDİ ÇIKARLARINI DÜŞÜNÜYOR”

Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Millet İttifakına eleştirilerde bulundu.

Prof. Dr. Uzkurt, “Terörün gölgesinde, Pensilvanya’nın dizinin dibinde oturan bir altılı masadan bahsediyoruz. Bu masa ne milletin bekasını, ne gençlerin geleceğini ne de ülkenin bölünmez bütünlüğünü düşünüyor. Bunlar kendi çıkar ve menfaatleri üzerine kurulmuş bir masadan ibaret.” şeklinde konuştu.

Ziyarette, AK Parti Niğde Milletvekili Adayları Yavuz Ergun ve İbrahim Baloğlu’nun yanı sıra, İl Genel Meclis Başkanı Nusret Teksin ve AK Parti Niğde İl Başkanı Nuri Ayduğan da yer aldı.


 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaz Kur'an Kurslarında Detaylar Belli Oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen 2024 Yılı Yaz Kur'an kurslarına ilişkin uygulama...

Haberi Oku