Uzkurt, Yarın Değil Hemen Şimdi

Ziyaretlerinde Prof. Dr. Uzkurt: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizmiş olduğu Türkiye Yüzyılı hedefine durmadan yorulmadan tüm vatandaşlarımıza anlatarak hep beraber inşası için mücadele edeceğiz” dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ;“Niğdemiz Anadolu’nun merkezinde yer alan tarım ve hayvancılıkta ciddi sermayesi olan bir kent. AK Parti olarak bizler daima çiftçimizin ve vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu; çiftçimizin derdi bizim derdimiz diyerek gerek çiftçi destekleme projeleri ile gerek tarım ve hayvancılığına teşvik yatırımları ile çiftçimizle beraber olmaya devam edeceğiz” Dedi.

Niğde’nin her seçimde olduğu gibi bu seçimde de gerekeni yapacağına vurgu yapan Prof. Dr. Cevahir Uzkurt 14 Mayıs seçimlerinde terörle kol kola gezen, terörün sözcülüğünü yapan hiç bir gruba, kişiye Niğde’miz geçit vermedi yine vermeyecektir dedi.

Uzkurt “Savunma sanayisinde yapılan yatırımları değerlendirerek, şayet 14 Mayısta daha kendi arasındaki beraberliği sağlayamamış bir ittifaka oy verilirse yapılan bu yatırımların hepsinin bir bir iptal olacağını söyledi.”

“Niğde’nin gelişmesi ve kalkınması için elimizden geleni yapacağımıza, şehrimizin her alanda bölgesinde parmakla gösterilecek bir şehir olması yolunda atılacak her adıma hazır olduğunu söyledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku