Urfa'nın Onur Konuğu Niğdeli Bir Şair Oldu!

Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi'nin düzenlediği Şiir Meclisi toplantısı Şanlı Urfa Orman Bölge Müdürlüğü'nün Muhabbet Tepesi'ne kurduğu otağda gerçekleştirildi.

Şiir Meclisi orman yangınları ve sel afetinde zarar görenler için okunan fatiha ile başladı. Programa katılan protokol üyeleri ve şairler yangın ve selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şiir Meclisi'ne, Şanlıurfa'nın yetiştirdiği şairlerin ve gazelhanların yanı sıra onur konuğu olarak Niğdeli şair Mehmet Baş'ta katıldı. Baş, programda Urfa için yazdığı "El Ruha'da Bir Göğercin" şiirini okudu.

Meclise katılan şairler, birbirinden kıymetli eserlerini okuyarak paylaşma imkânı buldu.

Şiir meclisi toplantısı şiirlerle türkülerle ve gazellerle dolu dolu geçti. Gazelhan Musa Kaldı gazelleriyle, Sanatçı Cuma Sezer Urfa türküleriyle geceye damga vurdu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku