Üniversitenin arazisindeki buğdaylar hasat edildi

Rektör Vekiline hasatta Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu da eşlik ederken, Rektör Vekili Prof. Dr. Hamdi Doğan, hasadın yaklaşık bir yıllık önemli bir emeğin karşılığı olduğunu ifade ederek “Anadolu’muzun her köşesinde durmadan çalışan tarımcılarımız ve bilhassa Üniversitemiz Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezimizde emek veren değerli çalışma arkadaşlarımız oldukça değerli bir görevi yerine getiriyorlar. Bolluğun ve bereketin simgesi olan hasadımızı yapıyoruz. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’nun gayret ve çabalarıyla önümüzdeki dönemlerde daha çok hasadımız olacaktır. Tüm emeği geçen personellerimize teşekkür ederim” dedi.

Ayhan Şahenk Tarımsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu da hasadın hızlı bir şekilde yapılacağını ve Merkezdeki faaliyetlerin de aralıksız olarak sürdüğünü aktardı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku