Uğurlu, 'Sevgi, dostluk, kardeşlik kazansın”

Belediye Başkanı Ali Uğurlu, yayınladığı mesajda Ulukışla halkına birlik, beraberlik çağrısı yaptı. 

Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, ilçeye seçim çalışması için gelen partilerin milletvekili adaylarının hepsinin saygın insanlar olduğunu belirtti. 

Uğurlu, “Ulukışla halkımızdan bir isteğim var. A parti, B parti, C partili olabiliriz. Bunlar demokratik sistemlerde herkesin tercih hakkıdır. Saygı duyuyorum. Biz Ulukışla Belediye Başkanlığı görevini yaparken herkesi eşit tutmaya çalışıyoruz. Herkesi kucaklamaya çalışıyoruz ve siyasi partilerle de elimizden geldiği kadarıyla güzel geçinmeye çalışıyoruz ve örnek teşkil ediyor. Niğde’de de örnek teşkil ediyor, Türkiye’de de örnek teşkil ediyor. Siyasallaşmak ilçemize zarar veriyor. Onun için diyorum ki hangi partiyi tutuyorsak tutalım ilçemize gelen milletvekili adaylarımızın hepsi birer saygın insanlar. Bu insanlara karşı lütfen davranışlarımıza dikkat edelim. Kötü söz söylemek ilçemize yakışmaz. Ben Ulukışla’nın sorunlarını yarın o insanlara götürüp çözüm isteyeceğim. Ulukışla böyleymiş denilmesine çok üzüldüm. Onun için diyorum ki hepimiz kardeşiz, hepimiz bu coğrafyanın çocuğuyuz. Ölümüz var, düğünümüz var, derneğimiz var. Hep bir araya geliyoruz. Kardeşlik hukukumuz bugüne kadar çok güzel gitti ve böyle devam etsin diyorum. Sevgi, dostluk, kardeşlik kazansın diyorum.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku