Trafik kazalarına mobese kameralarına yansıdı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından aylık olarak paylaşılan MOBESE kaza görüntülerinin ilki Niğde Merkez Derbent Kavşağı ikincisi ise Aydınlık Caddesi üzerinde yaşandı. Derbent kavşağında ilk kamera görüntülerinde motosiklet kullanıcısı seyir halinde ki otomobile çarptığı görülüyor.

İkincisi ise Niğde Merkez Nar Sosyal Tesislerin deki kavşakta meydana geldi. Kazada tali yoldan çıkan pikabın kontrollü geçişin sağlandığı kavşakta İl Jandarma Komutanlığı yönünde seyir halindeki otomobile çarptığı görülüyor. Her iki kazada da sürücülerin dikkatsiz olduğu görünüyor. Ülkemizin her ilinden aylık MOBESE kaza görüntülerini yayınlayan Emniyet Genel Müdürlüğü; “Biraz Daha Dikkatli Olsalardı Bu Kazalar Olmayabilirdi” sloganıyla sürücüleri uyardı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku