TOKİ'den Çiftlik ilçesine 95 konut

Niğde’nin Çiftlik ilçesi Küllüce Mahallesine Toplu Konut İdaresi tarafından 95 adet konut ve 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezi yaptırılacak. Konutlar depreme dayanıklı olarak tünel kalıp sistemiyle, 1 adet 3 dükkanlı ticaret ise konvansiyonel kalıp sistemiyle yapılacak. 
Niğde’nin Çiftlik ilçesi Küllüce Mahallesine Toplu Konut İdaresi tarafından 95 adet konut ve 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezinin yapım işi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından, 12 Mayıs 2023 tarihinde saat 11:30’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığında gerçekleştirilecek. 
Toplu konut projesi ihalenin ardından yüklenici firma ile sözleşmenin imzalanmasının ardından 10 gün içinde yer teslimi yapılacak ve 400 takvim gününde tamamlanacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku