Tıp Fakültemiz, Erişilebilirlik Belgesini Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'ten Aldı

Kampüs sınırlarımız içerisinde engelli bireylerin rahat bir eğitim faaliyeti sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde, Üniversitemiz Tıp Fakültesi binası, engelli dostu yapısı ve yaşam alanları ile "Erişilebilirlik Belgesi" almaya hak kazandı. Belgeyi, Tıp Fakültemize ziyarette bulunan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar'a takdim etti.

Belgeyi Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar'a takdim eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Rektörümüze ve gıyabında tüm Üniversite yönetimimize engelli dostu çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti.

Niğde İli Erişilebilirlik Denetleme ve İzleme Komisyonu tarafından Üniversitemiz Tıp Fakültesine verilen belgeyi takdim alan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, "Engelli Dostu Kampüs" parolası ile çalışmaların hız kesmeden süreceğini ifade ederek Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'e ve komisyon üyelerine, Üniversitemizi onurlandıran "Erişilebilirlik Belgesi"nin verilmesi dolayısıyla teşekkür etti.

Program, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve beraberindeki heyetin, Üniversitemiz Tıp Fakültesinde incelemelerde bulunmaları ve Tıp Fakültemiz Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Selim Çınaroğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Kürşad Ramazan Zor'dan detaylı bilgi almaları ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku