Tashkent State Transport University ile İkili İş Birliği Anlaşması İmzalandı

Taşkent Devlet Ulaştırma Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda Özbekistan Yükseköğretim Kurumu Başkanı Abduraxmanov Odil Qalandarovich ile bir görüşme gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, iki değerli Üniversite arasında ile ikili iş birliği anlaşması yapıldığının müjdesini verdi.

İki Üniversitenin de bulundukları bölge için çok değerli eğitim kurumları olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, yapılan anlaşma ile Üniversitemizin uluslararasılaşma politikasına büyük katkı sağlandığını ifade ederek bu tarz iş birliklerinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, anlaşmanın imzalanmasında değerli katkılar sunan Taşkent Devlet Ulaştırma Üniversitesi Rektörü ve Özbekistan Yükseköğretim Kurumu Başkanı Abduraxmanov Odil Qalandarovich’a teşekkür etti.

Taşkent Devlet Ulaştırma Üniversitesi Rektörü ve Özbekistan Yükseköğretim Kurumu Başkanı Abduraxmanov Odil Qalandarovich da Üniversitemizle imzalanan ikili anlaşma dolayısıyla çok memnun olduklarını aktararak Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya sunduğu katkılar için teşekkür etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku