Sevilen Doktor Usame Rakip Niğde'ye döndü

2017 yılının temmuz ayında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahı Uzmanı olarak göreve başlayan Gazzeli Op. Doktor Usame Rakip 2022’nin şubat ayında Niğde’deki görevinden ayrılarak Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başladı. 
Op. Doktor Usame Rakip 15 Mart 2023 tarihi itibariyle Özel Niğde Hayat Hastanesi bünyesinde görev alarak yeniden hastalarına hizmet vermeye başladı. 
Niğde’de görev yaptığı 5 yıllık sürede Niğdeli vatandaşların gönlüne girmeyi başaran, hasta ve hasta yakınları tarafından çok sevilen doktor olmayı başaran Usame Rakip’in Niğde’ye gelmesinde emeği geçen Özel Niğde Hayat Hastanesi yöneticilerine teşekkür ediyoruz.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku