Şap Aşılama Kampanyasındaki Personellere Teşekkür Belgesi Verdi

Tarım ve Orman İl Müdürü Asım Baş; “ Ülkemizde görülen yeni tip SAT-2 şap hastalığına karşı İlimiz genelinde Hayvan Sağlığı personelimiz tarafından yapılan aşılama çalışmaları kısa sürede başarı ile tamamlandı. Hastalığın Türkiye'de görülmesinden ve Tarım ve Orman Bakanlığı'nın konuyla ilgili çalışmalar başlatmasının ardından İl ve İlçe Müdürlüklerimizde görev yapan tüm hayvan sağlığı personelimiz ile birlikte çok kısa sürede 133 bin 643 büyükbaş hayvana Şap-Sat2 aşılaması yapılmış olup %93 aşılama oranı gerçekleştirilmiştir” dedi.

Bir ay gibi kısa sürede mesai mefhumu gözetmeden haftanın 7 günü sahada fedakarca yürütülen çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren İl Müdürü Baş, tüm personelimize teşekkür ederek başarılarının devamını dilerim” dedi.

Aşılama kampanyasını başarı ile tamamlayan personel ile bir araya gelen İl Müdürü Asım Baş aşılama kampanyasında görev yapan personellere teşekkür belgesi takdim etti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku