Sahada Kaybedenler Sosyal Medyaya Saldırıyor

İyi Parti İl başkanlığı tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında; “ İYİ Parti olarak seçim strartı öncesi ve sonrasında Milletvekili Adaylarımız ile birlikte tüm teşkilatlarımız kenetlenerek oldukça verimli ve oldukça da başarılı bir süreç yürüttük. Sahada birçok alanda İYİ Parti olarak etkili bir siyaset yürüten yegane parti olurken bu durumun sandığa da yansıyacağı apaçık ortadadır. Lakin; Son günlerde hem adaylarımızın sosyal medya hesaplarına, hem de haberlerimiz, paylaşımlarımızın yer aldığı haber alanlarına ciddi bir dijital saldırı başlamıştır. Biz bunlara karşı hep hazırlık içinde bu güne kadar temkinli bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirirken, bizleri her alanda kendilerine ciddi rakip olarak kabul eden diğerleri bu alanlardan da saldırılarını hızlandırdı. Kısıtlamalar, sahte hesaplardan aşırı tehlikeli ve ağır söylemli yorumlar, kısıtlama talepleri engellemeler, şikayetlerle dolu garip bir süreçteyiz.

İnancımız şudur ki; Bölünmez bütünlüğü ile inmez bayrağı ve dinmez ezanı ile, ilelebet payidar kalacak olan yüce vatanımızın her alanında bizlerin vatandaşlık görevleri harici evladı duygusu ile bu tür terörizm fikirli kişi ve guruplara karşı mücadelemiz devam edecektir. Bizlere olmadık sebeplerle her koldan saldıran bu hain duygusu içine yer etmiş guruplar, bugün bizlere yapılanı yarın YÜCE MİLLETİMİZE doğrudan yapmaktan geri kalmaz. İYİ’lik, insancıl, gerçekçi, adalet fikirli söylemlerimizden ciddi anlamda rahatsız olanlar, kendini savunmasız bulan her bir vatandaşımıza daha ağırlarını yaşatabilir.

Varoluş ruhu ile çıktığımız bu mücadelede birleştirici gücün hamuru olan İYİ Partinin yöneticileri, Milletvekili Adayları, üyeleri ve temsilcileri bu konu da da ASLA geri adım atmayacaktır. 14 Mayıs Seçimlerinde Hem Milletvekilliği seçimlerinde hemde Cumhurbaşkanlığı seçiminde Niğde’de olduğu gibi tüm Türkiye 15 Mayıs sabahı yepyeni bir döneme ve sabaha huzurla uyanacak.
Söz verdik. Başaracağız.(İyi Parti Niğde İl Başkanlığı)

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Öztürk, Adalete erişimin güvencesi avukattır
Niğde Baro Başkanı ve Baroya kayıtlı Avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanındaki...

Haberi Oku