Sağlıklı yaşam için bisiklet sürdüler

Etkinlikler kapsamında, Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Ak Parti İl Başkanı Ömer Kılıç  ve vatandaşlar, Derbent Kavşağı'ndan Yeni Çarşı'ya kadar bisiklet sürdü.

Yeni Çarşıda devam eden etkinliklerde, futbol, tenis, badminton, okçuluk ve bilek güreşi gibi farklı sporlar yapıldı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek: “Özellikle işe gidip gelirken yürümek, bisiklet veya toplu taşıma aracı kullanmak önemli. Bunu tercih ettiğimiz takdirde, hem sağlıklı olacağız, hem de atmosfere daha az sera gazı bırakılmış olacak. Çünkü daha az araç kullanmış olacağız." Dedi.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise : “"Geçtiğimiz hafta Dünya Temizlik Günü idi. hep birlikte şehrimizi ve doğayı temizledik. Bu günde şehrimizin ana caddesinde bisiklet sürdük ve çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Belediye olarak 2022 yılından itibaren bisiklet ve koşu yollarını spor tesisi sayısını artıracağız." Şeklinde konuştu

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaz Kur'an Kurslarında Detaylar Belli Oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yürütülen 2024 Yılı Yaz Kur'an kurslarına ilişkin uygulama...

Haberi Oku