Rek­tör­den Bor Sağ­lık Bi­lim­le­ri Fa­kül­te­si­nin  Ya­pı­la­ca­ğı Alan­da İnce­le­me

Rek­tör Uslu’ya, Rek­tör Yar­dım­cı­sı Prof. Dr. Hamdi Doğan eşlik etti.
Bu­ra­da bir açık­la­ma yapan Rek­tör Prof. Dr. Hasan Uslu, fa­kül­te­mi­zin in­şa­sı­na en kısa sü­re­de baş­la­na­ca­ğı­nı ifade ede­rek bu­ra­nın mo­dern ve tek­no­lo­jik an­lam­da do­na­tıl­mış bir Sağ­lık Bi­lim­le­ri Fa­kül­te­si ola­bil­me­si için şim­di­den ça­lış­ma­lar yap­tık­la­rı­nı söy­le­di.
Rek­tör açık­la­ma­la­rı­nın de­va­mın­da il­gi­li yerin tah­si­sin­de emeği geçen her­ke­se te­şek­kür ede­rek Üni­ver­si­te­nin daha iyi nok­ta­la­ra ge­le­ce­ği­ni be­lirt­ti. 
Bor Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ser­kan Baran ise ger­çek­leş­tir­di­ği de­ğer­li ça­lış­ma­lar ile Bor il­çe­si­ne önem­li bir fa­kül­te ka­zan­dı­ran Rek­tör Prof. Dr. Hasan Uslu'ya te­şek­kür ede­rek üni­ver­si­te­mi­ze el­le­rin­den gelen des­te­ği sun­ma­ya devam ede­cek­le­ri­ni be­lirt­ti.
 Zi­ya­ret çe­ki­len ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı­nın ar­dın­dan sona erdi.   (NÖHÜ)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku