Rektör Kayıt Yaptıran Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Öğrenciler ile yakından ilgilenen ve kayıt işlemlerinin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin yeni üyeleriyle birlikte büyük bir aile olduğunu da belirtti.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarını, “Üniversitemiz Lisans düzeyinde %98 oranında, Ön Lisans düzeyinde ise %100 oranında ve genel itibariyle de % 99,36’lık bir yerleşme oranı yakaladı. Böylece hem Üniversitemiz hem de şehrimiz yeni misafirlerine, öğrencilerine ve tabii ki gönüllü elçilerine kapılarını açmış oldu. Niğde şehri içinden gelecek öğrencilerimiz bizleri yakından tanıyor ve tercihlerinde bu durum da etkili olmuştur diye tahmin ediyoruz. Umuyoruz ki il dışından ve farklı ülkelerden gelen öğrencilerimize Üniversitemizi ve şehrimizi en iyi şekilde tanıtacak, onlara Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencisi ve mezunu olmanın ne kadar değerli bir ayrıcalık olduğunu aktaracağız. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim döneminde sağlık ve başarı temenni ediyorum” diyerek noktaladı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku