Özel çocuklar 15 Temmuz Kahramanı Halisdemir'in kabrini ziyaret etti

 Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir’e öğrenciler tarafından yapılan tespih hediye edildi.

Proje sorumlusu İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Hüseyin Bozlak,  öğrencilerinin askerlik yapamayan özel öğrenciler olduğunu belirterek: “ Biz de vatanımızın bir cephesinde dualarımızla var olduğumuzu göstermek istedik" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte "Kiminin Duası" isimli bir proje yaptıklarını  ifade eden Bozlak: “Proje kapsamında , Kayseri, Çanakkale ve İstanbul'daki 15 Temmuz şehitliklerini ziyaret ettik. Bugün de şehidimiz Ömer Halisdemir'in kabrindeyiz. Hem şehidimizin ailesiyle tanışıp teşekkür etmek hem de projemizin farkındalığını ortaya koymak istedik. Öğrencilerimizle, vatanın bölünmez bütünlüğüne katkı sağlamak istiyoruz, bizim öğrencilerimiz askerlik yapamayan özel öğrenciler. Biz de vatanımızın bir cephesinde dualarımızla var olduğumuzu göstermek istedik" diye konuştu.

Okul Müdürü Osman Morsümbül ise,  ziyaretten dolayı öğrenciler çok heyecanlandığını ve duygulandığını kaydederek şunları dedi: “ öğrencilerimiz ziyaretten dolayı çok heyecanlandılar. Bazı öğrencilerimiz ağladı. Projeyle milli ve manevi duyguları öğrencilere kazandırmak istiyoruz.Geçen hafta Çanakkale ve İstanbul gezilerimiz oldu, bugün burada ziyaretteyiz. Vatan, millet, devlet ve şehit aşkını öğrencilerimize yaparak ve yaşayarak kazandırdığımıza inanıyoruz. Şehidimize, 'yerinde rahat uyu' diyoruz. Çünkü bizler yeni Ömer Halisdemir'leri yetiştiriyoruz." Şeklinde konuştu.

15 Temmuz Kahramanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir’e öğrenciler tarafından yapılan tespih hediye edildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku