Niğdeli Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Kore Gazisi Ali Yetiş'in oğlu İsmail Yetiş "Babam Kore Savaşın’ndan sonra köyde çiftçi olarak yaşamını sürdürdü. 91 yaşında vefat etti. Herhangi bir hastalığı yoktu. Biz evlatları olarak onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz." diyerek taziyeleri kabul etti.

91 yaşında vefat eden Gazi Ali Yetiş’in Yeni Yıldız Köyü camiinde pandemi koşullarına uygun olarak yapılan cenaze törenine Ulukışla Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Ulukışla İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Albayrak, jandarma personeli, yakınları ve köylüler katıldı.

Kore Gazisi Ali Yetiş’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Kore Gazisinin mezarına Ulukışla Kaymakamı Ahmet Gökcecik ve Ulukışla İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Albayrak'da toprak attı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku