Niğde'de Turizm Haftası sade bir programla kutlanacak

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, yaşanan büyük deprem felaketi nedeniyle Niğde’de sade bir programla kutlanacak. Turizm Haftası nedeniyle organize edilen birçok etkinlik bu kapsamda iptal edildi. Hafta kapsamında 17 Nisan Pazartesi günü Niğde Müze Müdürlüğü ev sahipliğinde saat 11: 00’de gerçekleştirilecek sunumun ardından, ebru sergisi açılacak. 

Vali Mustafa Koç, Niğde halkını 15-22 Nisan Turizm Haftası açılış programına davet etti. 17 Nisan Pazartesi günü saat 11:00’de Niğde Müze Müdürlüğünde konuşmalar ile başlayacak olan program, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ekiz tarafından yapılacak sunum ile devam edecek. Kutlama haftası, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ebru Sanatçısı Meral Bıyık’ın ebru sergisi ile aynı gün sona erecek.   

DEPREMDEN DOLAYI ETKİNLİKLER İPTAL EDİLDİ

Niğde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Turizm Haftası dolayısıyla organize edilen etkinlikler depremlerde 50 binden fazla vatandaşın hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal edildi.  İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Tecimer, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli ve birçok ili etkileyen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın hatıralarına saygı ve yakınlarının acısını paylaşmak için Turizm Haftası için organize ettiğimiz etkinlikleri iptal ettik. Konser, tiyatro gibi birçok etkinliğimizi programımızdan çıkarttık. Bu yıl sadece bir tören gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku