Niğde'de Oryantiring günü etkinlikleri yapıldı 

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, ilk iki günde çok güzel etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Tüm illerimizde 23 Mayıs'a kadar devam edecek Dünya Oryantiring Günü etkinliklerine, yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz. 81 ilde iki gün içerisinde 153 etkinlik yaparak, 2 bin 571 katılımcıya ulaştık. 23 Mayıs'a kadar etkinlik sayımız 200'ü bulacak. Bu tür etkinlikler oryantiring branşının tanıtımına katkı sağlıyor." ifadelerini kullandı.

Niğde Gençlik Spor il müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; “ (World Orienteering Day "WOD") kapsamında dünyada Oryantiring sporunu yaygınlaştırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla organize edilen, önceki yıllarda Türkiye'nin WOD kapsamında etkinlik sayısı olarak rekor kırdığı, bu sene de Niğde olarak hem okullarda hem de gençlik merkezlerinde koordineli bir şekilde etkinlikler düzenleyerek "Dünya Oryantiring Günü’nde Biz de Varız " diyoruz! Bu kapsamda Oryantiring İl Hakemimiz Süleyman Kestek etkinliğin anısına Gençlik ve Spor İl Müdürü’müze Dünya Oryantiring Günü Katılım Belgesini takdim ettiler” denildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Öztürk, Adalete erişimin güvencesi avukattır
Niğde Baro Başkanı ve Baroya kayıtlı Avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanındaki...

Haberi Oku