Niğde'de 24 hırsızlık olayıyla ilgili 43 şüpheli yakalandı

Niğde İl Emniyet müdürlüğünce yapılan yazıla açıklamalarda; “ Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında Niğde merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili 43 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken suça konu malzemeler sahiplerine teslim edilmiştir.

Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; On üç farklı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 24 (yirmi dört) şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 4’ü çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış, suça konu malzemeler sahibine teslim edilmiştir. Dört farklı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 7 (Yedi) şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 2’si çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır. Üç farklı Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (Bir) şahıs yakalanmış ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Suça konu araçlardan ikisi sahiplerine teslim edilmiştir. İki Güveni Kötüye Kullanma olayı ile ilgili olarak suça konu araçlar sahiplerine teslim edilmiştir. İki farklı Otodan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 3 (üç ) şahıs yakalanmış, bu şahıslardan 2’si çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır, suça konu malzemeler sahibine teslim edilmiştir. Bisiklet ve Elektrikli Bisiklet hırsızlığı olayı ile ilgili 1 (Bir) şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. Motosiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 2 (iki) şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış ve motosiklet sahibine teslim edilmiştir. Çalıntı kaydı mevcut olan bir araç içerisindeki 4 (Dört) şahıs ile birlikte yakalanmış ve şahıslar çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmış ve suça konu araç sahibine teslim edilmiştir. Dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak yakalanan bir şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. Resmi Belgede sahtecilik olayı ile ilgili 1 (bir) şahıs kullandığı motosiklet ile yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır” denildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku