Niğde Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi

Görev değişikliği için Niğde'ye gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı  Ahmet Yiğit Yıldırım’ın da bulunduğu  bir törenle yapılan bayrak değişiminde önceki başkan Yusuf Gençer Kuran'ı Kerim'  sarılı Türk Bayrağını yeni başkan Alper Doğanay’a teslim etti.

Devir teslim töreninde konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı  Ahmet Yiğit Yıldırım, "Bir milletin geleceğe dair en büyük hazinesi gençliğidir, bu bağlamda Ülkü Ocakları önemli ve anlamlıdır." dedi.

Yıldırım, Ülkü Ocaklarının 50 yıllık mazisinin başarılarla dolu olduğunu belirterek şunları kaydetti: "Karabağ'da, Hocalı'da soydaşlarımıza yapılan zulmü önlemek adına gereken mücadeleleri sergiledik ve Türkiye'nin sayesinde Karabağ'da zafer elde edildi. 100 yıl sonra Libya'da artık Türk bayrağı dalgalanıyor. Irak'ta, Suriye'de etkin bir şekilde mücadele ediyoruz. Doğu Akdeniz'de varlığımızı hissettiriyoruz. Cumhur İttifakı, Türk gençlerine imkan tanımış ve bu imkan neticesinde Türkiye dış politikada, terörle mücadelede ve milli güvenlik konusunda en güçlü dönemini yaşıyor."

Yıldırım, Gencer'e çalışmaları için teşekkür ederken yeni Başkan Doğanay'a başarılar diledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku