Niğde Şehit Aileleri Çanakkale'de

Niğde Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Demir, “Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin " Al Bayrak Uğruna Can Vereneler" adlı projemizin içerisinde bulunan Gezi kapsamında 45 Şehit ailemizle birlikte yola çıkılmış olup, ilk durağımız Bursa Ulu Camiinde Sabah Namazını eda ederek akabinde Orhan Gazi, Osman Gazi, Tophane ile Emirsultan Türbelerini ziyaret ederek, Cuma Namazı sonrası Çanakkale yolculuğumuz başladı.

2 günlük Çanakkale gezimize, Kilitbahir kalesi, Rumeli Mecidiye Tabyası, Seyit onbaşı, Şahindere Şehitliği, Hilali Ahmet açık hava sargı yeri müzesi, Şehitler Abidesi, Ertuğrul Koyu, Ezineli Yahya Çavuş, Alçıtepe köyü, 57. Alay Anıtı ve Şehitliği, Conkbayırı, Aynalı çarşıyı rehber eşliğinde ziyaret ettik, bu ziyaretimiz kapsamında şehit ailelerimiz gözyaşlarına hâkim olamadılar, gerçekten her vatandaşın görmesi gereken bir yerdir Çanakkale, Çanakkale Anlatılmaz Yaşanır, aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan bu cennet vatanı ne zorluklarla kazanıldığının tüm canlı örneğidir Çanakkale, ne dil, ne mezhep nede memleket ayrımı yapılmadan 3 saniye sonra öleceğini bile bile cephede vatan bayrak, din ve namus mücadelesi Uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ziyaret ettik ve dualarımızı göndererek,  Niğde’mizin selamı ile duasını ilettik. Allah'ım bir daha bu millete istiklal marşı yazdırmasın, oralarda olanları yaşananları görünce anlamalıyız ki biz bu cennet vatanın bekçiliğini daha sıkı birlik ve beraberliğimizi daha da sağlam zeminler üzerine kurmalıyız diye düşünüyoruz. Bu projemizde emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku