Niğde önü­müz­de­ki gün­ler­de afet böl­ge­si ilan edi­lecek

Niğde'nin en işlek cad­de­si olan Pa­şa­ka­pı cad­de­sin­de bazı apart­man­la­rın ha­sar­lı ol­du­ğu ve yıkım ka­ra­rı çı­ka­ca­ğı tah­min edi­li­yor. Böl­ge­de bu­lu­nan va­tan­daş­lar­la gö­rü­şen Niğde Be­le­di­ye Baş­ka­nı Emrah Öz­de­mir Çayır Ma­hal­le­sin­de ağır ha­sar­lı bi­na­lar­dan tah­li­ye edi­len va­tan­daş­lar­la bir araya geldi.
Ha­sar­lı bi­na­lar­dan tah­li­ye edi­len va­tan­daş­lar­la bir araya gelen Be­le­di­ye Baş­ka­nı Öz­de­mir, Ağır ha­sar­lı bi­na­la­rın bo­şal­tıl­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni söy­le­di.
Niğde Be­le­di­ye Baş­ka­nı Emrah Öz­de­mir, "Ağır ha­sar­lı bi­na­la­rı bo­şalt­mak zo­run­da­yız. Buna da AFAD karar ve­ri­yor. Niğde önü­müz­de­ki hafta için yüzde 99 Afet Böl­ge­si ilan edi­lecek. Mağ­dur olan va­tan­daş­la­rı­mı­za çağ­rım­dır, en kötü ih­ti­mal­le üni­ver­si­te­mi­zin yurt­la­rı­na yer­leş­ti­ri­riz. Kimse dı­şa­rı­da kal­maz. Afet Böl­ge­si ilan edil­di­ğin­de dev­le­ti­miz maddi yar­dım­la­ra baş­la­tı­la­cak" dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku