Niğde hentbol branşında en iyi şekilde temsil ediliyor

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Mehmet Fatih Tuncay, hentbol branşında Niğde’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, “Niğde’de Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve 2. Lig takımlarımız bulunuyor. Niğde’yi hentbol branşında en iyi şekilde temsil ediyoruz. Hentbol takımlarımıza her zaman destek veren Niğde İl Gençlik ve Spor Müdürümüz İlker Ötgünlü ve Spor Şube Müdürümüz Mahmut Karataş’a teşekkür ediyoruz” dedi.

AMACIMIZ GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUMAK

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Mehmet Fatih Tuncay, amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu belirterek, “Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak. Zamanlarını amaçsız ve bilinçsizce geçirmelerinin önüne geçerek, sosyal bir çevre oluşturmalarını sağlamak, sanal değil gerçek hayatın ne kadar değerli ve önemli olduğunu, birlikteliğin insanlara neler katabileceğini anlatmaktır. Bu amacımızı takip olarak gerçekleştirdiğimizi ve birlikte zaman geçirirken çok eğlendiğimiz belirtmek isterim. Dinamik ve eğlenceli takımlara sahibiz. Gerçek bir spor şehri olduğuna inandığım Niğde’den, yeterli ilgi ve desteği görüyoruz” şeklinde konuştu.

128 SPORCU İLE TEMSİL EDİYORUZ

Hentbol branşında Niğde’ye 128 sporcu ile temsil ettiklerini belirten Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol Antrenörü Mehmet Fatih Tuncay; “Hentbol adına Niğde’de minikler, küçük yıldızlar, gençler ve 2. Lig olmak üzere toplam 128 sporcumuz bütün kategoriler de kadı erkek takımlarımızla Niğde’yi en iyi şekilde temsil ediyoruz.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku