Niğde Fen Lisesinden Büyük Başarı

Geçtiğimiz gün ÖSYM Yüksek Öğretim Yerleştirme Sınav Sonuçlarını açıkladı. Niğde’nin başarılı okullarından Niğde Fen Lisesi 2022 YKS – Yüksek Öğretim Yerleştirme Sınavında büyük başarı elde etti. 2022 yılı Yüksek Öğretim Kurumları Yerleştirme Sınavlarından TYT ve AYT sınavlarına giren Niğde Fen Lisesi öğrencilerinin üniversite bölümlerinden yerleştirmeleri şu şekilde oluştu. Tıp Fakültelerine 42 öğrenci, Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerine 21 öğrenci, Diş Hekimliği Fakültelerine 5 öğrenci,
Eczacılık Fakültelerine 5 öğrenci, Hukuk ve Diğer bölümlere ise 21 öğrenci tercih ettikleri bölümlere yerleştirilme başarısı gösterdiler. Niğde Fen Lisesi birçok alandaki başarısı ile adından en çok söz ettiren Niğde’nin marka okulu oldu. Okul Aile Birliği Başkanlığı YKS de başarılı olup tercihlerine yerleştirilen öğrencilerini, ailelerini, öğretmen ve velileri tebrik ederek başarıda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku