Niğde Belediyesi'nden Personellere Hizmet İçi Eğitim

Niğde Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğiyle gerçekleştirilen hizmet içi eğitim programında “Resmi Yazışma Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik” konusu Doç Dr. Yılmaz Yeşil tarafından sunuldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir;  “Vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimizin iş ve işleyişinin daha sağlıklı yapılabilmesi, yapılan resmi yazışmalara ilişkin kuralları yerinde uygulama, bilgi veya belge alışverişini hızlı ve güvenli şekilde yürütmek ve uygulama birliği sağlamak amacıyla ile Yazı İşleri Müdürlüğümüz ve Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğiyle Doç. Dr. Yılmaz Yeşil tarafından “Resmi Yazışma Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik” doğrultusunda personelimize yönelik eğitim faaliyeti düzenlenmiştir. Niğde Belediyesi olarak her alanda eğitim faaliyetlerimiz devam etmektedir. Kendini yenileyen ve çağın şartlarına göre hazırlayan bir belediye olma noktasında tüm gayretimiz sarf etmekteyiz. “İfadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku