Niğde Belediyesi temizlik ekibi deprem bölgesinde aralıksız çalışıyor

Depremin ardından Niğde’den Adıyaman’a 3 çöp aracı ve 18 personelin yönlendirildiği ilde, 34 adet tekli WC 4 adet 6’lı WC, 4 adet 6’lı duş, 1 adet çamaşır hane içerisinde 17 adet çamaşır makinası ve kurutucusu olan, 2 adet ilaçlama aracı ile 6 veteriner müdürlüğü personeli vatandaşların toplanma alanlarında ve Adıyaman’da hizmet veriyor.

Niğde Belediyesi Ekipleri deprem bölgesi Adıyaman’da, gece gündüz cadde ve sokaklarda biriken çöpleri topluyor ve Çadır kentlerde her türlü haşere ve mikroba karşı ilaçlamalar düzenli olarak devam ediyor.

Türkiye'nin büyük bir afet yaşadığını belirten Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Devletimizin tüm kurumlarıyla seferber olduğu deprem bölgesinde ihtiyaçları karşılamak için ilk andan itibaren hızla çalışıyoruz. İlk andan beri deprem bölgesinde üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret gösteriyoruz. Deprem bölgesine gönderdiğimiz temizlik ekiplerimiz, temizlik ve hijyen sorunlarına karşı hızla genel temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bölgedeki vatandaşlarımızın yararlarını sarmak için özveriyle görev yapan ekiplerimize kolaylıklar diliyorum. Depremzede vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çok büyük çaba sarf ettik. Elhamdülillah biz Niğde olarak üzerimize düşen görevi yaptık. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çok yoğun bir çalışma içerisine girdiler." diye konuştu.

Başkan Özdemir, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğine işaret ederek, "İnşallah birlik, beraberlik içerisinde bu zorlukları hep birlikte aşacağız. Türkiye büyük, Türk milleti güçlü. Her türlü zorluğun üstesinden gelme gücümüz var. Buradaki en önemli gücümüz de birlik beraberliğimiz." dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku