Niğde Belediyesi 20 Bin Kişiye Aşure İkram Etti

Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlik vatandaşların büyük beğenisini kazandı.  Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe katılan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir vatandaşlara aşure ikram etti.

Etkinlikte konuşan Başkan Özdemir, Bolluk, bereket, hoşgörü, paylaşım, şükrün ve birlikteliğin simgesi olan aşure geleneğini yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.  Vatandaşların muharrem ayını kutlayan Başkan Özdemir, 20 bin kişilik aşure hazırladıklarını dile getirerek, “Aşure geleneğinin amacı aslında birlik ve beraberliği tesis etmek, toplumsal kaynaşmaya vesile olmaktır. Biz de bu manada bu programımızı gelenekselleştirdik ve her yıl aşure hazırlayıp vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Belediye olarak her alanda hemşerilerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile tüm halkımızın Muharrem ayını tebrik ediyorum" dedi. Başkan Özdemir konuşmasının sonunda katılımcılara ve aşureyi hazırlayan personele teşekkür etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku