Niğde Belediye Spor Başarıya Doymuyor

Şampiyon Dolu Dizgin

Konuyla ilgili olarak Niğde Belediye Spor yetkililerinden yapılan açıklamada; “Niğde Belediye sporcularımızdan milli sporcumuz Ebru Tuncer 04- 06 Mart 2023 tarihleri arasında Erzurum’da yapılan Kayak (Biathlon) Türkiye Şampiyonasında 1. olarak 2022-2023 sezonunu da şampiyon olarak tamamlamıştır.” İfadeleri kullanıldı.

Ebru Tuncer’in antrenörü Mustafa İlçin, yıl boyunca yoğun bir sezon geçirdiklerini, sporcumuzun yurt dışında da birçok yarışmada ilimizi ve ülkemizi temsil ettiğini, sezon finalini de yine zirvede tamamladığını söylerken bu süreçte desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı sayın Emrah Özdemir’e teşekkür ettiklerini ifade etti.

Desteğimiz devam edecek

Sporun her alanında desteklerini sürdüreceklerini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Madalya alan sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ederek, "Organizasyonda kürsüye çıkma başarısı gösteren sporcumuzu ve teknik kadroyu yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku