Niğde Barosu'ndan Kızılay'a destek 

Baro Başkanı Av. Emin Alper Öztürk; “Yaklaşık 150 yıllık tarihi ile adaleti temsil eden Kızılay’a destek vermek amacıyla Niğde Barosu olarak kan bağışı kampanyası düzenledik. Adaleti temsil eder diyoruz çünkü Kızılay; Hizmetlerini, ihtiyaç sahibi herkese ayrım gözetmeden ulaştırır. Her kesime, sınıfa, kişiye karşı din, dil, ırk, milliyet ve cinsiyet ayrımı yapmadan aynı tutum ve davranışı sergiler, dayanışmanın ve yardımlaşmanın timsalidir. 
Faaliyet alanı sadece Kan Bağışı olmayan ayrıca afet, kan, göç, sağlık, barınma, sosyal yardım, ilk yardım, eğitim, gençlik alanlarında da Türkiye ve Dünya'da faaliyet gösteren bir insani yardım hareketi olan Kızılay’a tüm vatandaşlarımızın ve kurumların destek olması gerektiğini düşünüyoruz. 
Bu vesileyle Tarihi köklerinden ve halkının duyarlılığından beslenen Kızılay’ı desteklemek gerektiği bilinciyle kampanyamıza destek olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederim.” Dedi. 
Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu ise desteklerinden dolayı Niğde Barosuna teşekkür etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku