Niğde Anadolu FK yine şaşırtmadı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma Güneş Holding Çankaya FK’nın üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ilk düdüğüyle birlikte her iki takımda girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. İlk yarı 0-0 bitecek derken, Güneş Holding Çankaya FK adına 45+2’nci dakika Aykut Çift takımını öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı konuk ekibinin 1-0’lık üstünlüğü ile sonra erdi.

51’İNCİ DAKİKADA GOL YEDİ

İkinci yarının başlama vuruşunun yapılmasıyla birlikte etkili oyununu sürdüren Güneş Holding Çankaya FK, Niğde’nin plaka kodu olan 51’inci dakikada Niğde Anadolu FK filelerini havalandırdı. Rakip takım adına golü Tuğay Adamcıl attı ve skoru 2-0’a getirdi.

Bu golden sonra etkili ataklarını sürdüren Ankara temsilcisi, 58’inci dakikada Oğuzhan Erdoğan ile skoru 3-0’a getiren golü attı.

Maç bu skorla sona erecek derken, Güneş Holding Çankaya FK adına bu kez de 90+1’inci dakikada Batuhan Kurt sahneye çıktı ve maçın skorunu tayin eden golü kaydetti. 4-0.

Öte yandan, konuk ekip Güneş Holding Çankaya FK, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremi anımsatan siyah tişörtlerle maç öncesi ısınmaya çıktı.

Bu skorla Niğde Anadolu FK 10 puanla ligin dibine demir atarken, Güneş Holding Çankaya FK ise puanını 38’e çıkarttı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku