NGC'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Hiçbir ücret ya da bedelin öğretmenlik görevini icra etmenin, ailesine, milletine, devletine ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmenin karşılığı olamayacağını dile getiren NGC Başkanı Düzgün, “ Geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlerimiz yurdun en ücra köşelerinde fedakârca çalışmakta, zaman zaman güçlüklerle mücadele etmekte, bulunduğu yerdeki insanlara yeni ufuklar açmak için çaba harcamaktadır” dedi.

Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olmasının öğretmenlerin üstün çalışmalarına bağlı olduğunu kaydeden Başkan Düzgün, “Öğretmenlerimiz hepimizin geleceğini şekillendirmede ana unsurdur. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” özdeyişinde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği misyon toplumsal ve bireysel anlamda bütün önem ve özeni hak etmektedir. Bizlere düşen görev bu hakkı teslim etmek, öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde hatırlamak hatasına düşmemek, sorunlarını çözmede yardımcı olmak onlara gereken saygıyı ve değeri göstermek olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin bu anlamlı günde en içten duygularımla öğretmenler gününü kutluyor, görevi başında şehit olmuş ve Cumhuriyetimizin kurucusu ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, yıllarca hizmet ettikten sonra emekliye ayrılmış öğretmenlerimize sağlık ve huzur dolu bir hayat, mesleklerine devam eden öğretmenlerimize başarılar diler, saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku