Narkotik ekiplerinden uyuşturucu tacirlerine operasyon 11 gözaltı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Sokak Satıcılarına ve Kullanıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;Eski Sanayi mevkiinde 1 şahıs ekiplerimizce alınmış olup; şahsın yapılan kaba üst yoklamasında: 1 adet Belgıque marka 7.65 mm çapında tabanca, 7 adet fişek ele geçirildi.

Niğde merkezde H.İ.K. isimli şahsın Uyuşturucu Madde bulundurduğu ve sattığı bilgisi üzerine ikametinde ve üzerinde yapılan aramada;214,14 gram ağırlığında Metamfetamin maddesi, Uyuşturucu madde tartımında kullanıldığı değerlendirilen 2 adet Hassas Terazi, Uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 275 TL, 210 Dolar ve 210 Euro  ele geçirildi. Ekiplerce yapılan üçüncü operasyon ise Eminlik Uygulama Noktasında durdurulan otobüste 1 şahıs yakalanmış olup, şahıstan; Satışa hazır halde 16 fişek halinde 20,17 gram ağırlığında Eroin maddesi ele geçirildi.

Emniyet müdürlüğü ekiplerince yapılan dördüncü son operasyonda ise 2 şüpheli gözaltına alınırken şüphelilerin üstlerinde yapılan aramalarda 0,68 gram ağırlığında Metamfetamin, 2,47 gram Sentetik Kannabinoid,4.30 gram Eroin maddesi ve 1000 TL ele geçirildi. Ekiplerce yapılan 4 ayrı operasyonda gözaltına alınan 5 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku